alle kategorier
EN

Firma Introduktion

Du er her : Hjem> Om os > Firma Introduktion

Hunan Tianwen Xinhua Printing Co., Ltd.

Hunan Tianwen Xinhua Printing Co., Ltd. blev grundlagt i 1950 og blev offentligt noteret i 2008 som en helhed med China South Publishing and Media Group, som er nummer 6 i globale forlagsvirksomheder. Blandt det første parti af nationale trykningsdemonstrationsvirksomheder indtager Tianwen sin førende position i den første falanks af trykkeriindustrien.

Tianwen dækker et område på over 400000 kvadratmeter med næsten 2000 ansatte. Omkring 500 sæt internationalt og indenlandsk 1. klasses pre-press-, print- og post-press-udstyr gør det muligt at være den stærkeste bogtrykkervirksomhed i Kina. Dets samlede aktiver koster over 200 millioner RMB med en maksimal daglig produktion på 3 millioner bøger og annullerer produktion på 800 millioner bøger.

Nu er et diversificeret industrielt mønster i Tianwen blevet struktureret, hvor bøger og aviser, kommercielt tryk og sikkerhedstryk og digitaltryk udvikler sig konkurrencedygtigt med hinanden. De nuværende oversøiske markeder har været på tværs af alle 6 kontinenter.